Marketing & sales (binnendienst) medewerker

Met jouw brede interesse in zowel marketing als sales zorg jij voor zichtbaarheid en verbinding. Jij houdt ervan om zowel creatief als nauwkeurig bezig te zijn en werkt het beste in een omgeving waarin je snel moet kunnen schakelen. Als marketing & sales medewerker houd jij je bezig met zowel online als offline marketingactiviteiten gericht op onderwijsinstellingen en de werving van nieuwe collega’s. Daarnaast zorg jij ervoor dat het salesproces achter de schermen van begin tot einde soepel verloopt.

Consultant onderwijslogistiek

Onderwijs waarin studenten, docenten en andere onderwijsprofessionals kunnen excelleren. Dat is waarvoor Omix zich iedere dag inzet bij onderwijsinstellingen door heel Nederland. Wij staan gedurende het hele jaar open voor consultants met ervaring binnen de onderwijslogistiek die ons team komen versterken.

Allround marketing stage

Tijdens de stageperiode zal jij je als stagiair bezighouden met het invullen en ontwikkelen van verschillende marketing activiteiten. Omix Beter Onderwijs bestaat, naast het overkoepelende merk, uit 4 labels die ieder hun eigen marketingstrategie volgen. Als marketing zijn wij actief bezig met het vergroten van onze naamsbekendheid, en binding met klanten. Hiervoor zetten wij verschillende kanalen in, zowel online als offline. Als stagiair ben jij onderdeel van onze marketingafdeling en ben je betrokken bij alle aspecten van marketing binnen Omix.