Adviseur onderwijslogistiek VO

Ons onderwijs wordt steeds complexer. Hierbij krijgen scholen te maken met nieuwe vraagstukken omtrent roosterprocessen. Bij het uitzoeken van deze vraagstukken kan een school behoefte hebben aan ondersteuning. In de vorm van advies bij het vormgeven en vastleggen van vernieuwend of gepersonaliseerd onderwijs in een rooster. Bij het analyseren van knelpunten in een rooster en het opstellen van verbeterprocessen. Of door middel van coaching en training van het huidige personeel.

Leerwerktraject planner/­roostermaker

Jij bent op zoek naar een uitdagende baan met verantwoordelijkheid. Als planner of roostermaker in het onderwijs werk jij, achter de schermen, mee aan Beter Onderwijs. Tijdens het leerwerktraject krijg jij de juiste kennis en ervaring om daarna aan de slag te gaan bij een onderwijsinstelling. Ben jij op zoek naar een carrièreswitch, of wil je je interesse in onderwijs omzetten naar een baan? Volg dan ons leerwerktraject.

Open sollicitatie

Leuk dat je interesse hebt om onze nieuwe collega te worden! Hebben we op dit moment niet de vacature beschikbaar waar jij naar op zoek bent, maar zijn wij een passende werkgever voor jou? Dan nodigen we je graag uit een open sollicitatie te sturen.